Teamskills

Wij organiseren originele, goed ontworpen en begeleide leer events die er volledig op gericht zijn om de samenwerkingsvaardigheden van jou medewerkers te verbeteren zodat ze beter en efficienter samen gaan werken. 

Deelnemers aan onze workshops vervullen uitdagende opdrachten gebruik makend van oldtimers.   Tijdens deze opdrachten verwerven ze nieuwe vaardigheden via "ervaringsleren".

Lees meer
teambuiding volvo

Achtergrond

Twee ondernemers met een sterke HR achtergrond, die meer dan 40 jaar ervaring combineren, hebben beslist om mensen beter te leren samenwerken!

Lees meer

Workshops

Wij bieden zowel standaard programma's aan als op maat gemaakte oplossingen.

Onze Workshops

Vaardigheden

Basisvaardigheden om succesvol samen te werken:
Onze workshops zijn gebouwd rond enkele kritische succes factoren die essentieel zijn om mensen goed samen te laten werken en resultaat te laten behalen. 

Lees meer

Contacteer ons

Contacteer ons nog vandaag om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen!

+32 474 53 09 23

Contacteer ons

Over ons

Vanuit onze jarenlange ervaring stelden wij vast dat het optimaal samen laten werken van medewerkers in vele organisaties een permanente uitdaging is en blijft.  Medewerkers kennen vaak de begrippen wel zoals "1+1=3", "samen weten we meer dan alleen" enz. In de praktijk ontbreekt het echter vaak aan het kennen en/of kunnen gebruiken van een aantal basisvaardigheden nodig om echt succesvol samen te werken.  

Bedrijven investeren regelmatig  in team events, team building activiteiten, workshops edm maar vaak zijn dat toch meer sociale activiteiten zoals een avondje bowlen of go-carten.  Soms is het iets avontuurlijker zoals de Lesse afvaren, een hindernissen parcours afleggen of van rotsen afdalen.  

Lees meer

Onze Workshops

Wat levert het op?

Onze originele, goed ontworpen en begeleide leer events zijn er volledig op gericht om de samenwerkingsvaardigheden van jou medewerkers te verbeteren.  Op deze manier gaan ze efficienter samen werken met collega's, klanten, leveranciers en andere stakeholders.  Ze komen terug op de werkvloer met concrete actieplannen over hoe ze bv. betere werkafspraken kunnen maken wat automatisch leidt tot verhoogde resultaten.    Dit is waar Teamskills toegevoegde waarde biedt aan haar klanten.  

Onze programma's zijn geschikt voor zowel klassieke functionele teams als virtuele teams over de functies heen, project teams of management teams.

Halve-dag programma "Succesvol samenwerken"

4u

Meer info

Dag programma "Succesvol samenwerken"

8,5u

Meer info

Gepersonaliseerd programma

Op aanvraag

Bel ons

Al onze Workshops komen in aanmerking voor de “kmo-portefeuille” van het Agentschap Innoveren & Ondernemen van de Vlaamse regering.

afbeelding kmo-portefeuille