Teamskills

Goed samenwerken op de werkvloer is essentieel om van uw bedrijf een succes te maken.

Om deze samenwerking te bevorderen heeft Teamskills een uniek programma uitgewerkt. Deelnemers aan onze opleidingen vervullen uitdagende opdrachten in de Vlaamse Ardennen gebruik makend van oldtimers.

Het resultaat?

Uw medewerkers komen terug op de werkvloer met nieuwe vaardigheden wat leidt tot betere resultaten. Dit is waar Teamskills toegevoegde waarde biedt voor zijn klanten.

Lees meer
teambuiding volvo

Achtergrond

Wij zijn twee ondernemers die samen meer dan 40 jaar ervaring combineren op het vlak van Human Resources. Die ervaring hebben we samengebracht in Teamskills.

Lees meer

Opleidingen

We organiseren unieke opleidingen om medewerkers efficiënter te laten samenwerken. Wij bieden zowel standaardprogramma's aan als op maat gemaakte oplossingen. Voor meer info over inhoud en kostprijs zie de programma beschrijving:

Onze Opleidingen

Vaardigheden

Basisvaardigheden om succesvol samen te werken:
Onze opleidingen zijn gebouwd rond enkele kritische succes factoren die essentieel zijn om mensen goed samen te laten werken en resultaat te laten behalen. 

Lees meer

Contacteer ons

Contacteer ons nog vandaag om te ontdekken hoe we u kunnen helpen!

+32 474 53 09 23

Contacteer ons

Volvo 144

We zochten naar een oefening die mensen buiten hun comfortzone brengt en ook vlot vertaalbaar is naar de werkvloer. Zo kwamen we al vlug uit bij oldtimers, meer bepaald de Volvo 144. 

Wie in de wagen stapt zal dan ook vlug merken hoe Spartaans het allemaal is. Slechts vier versnellingen, de auto draaien betekent echt sleuren aan het stuur, als je wilt remmen moet je behoorlijk hard duwen op het pedaal en parkeren is een ramp.

Zonder goed samen te werken slagen de deelnemers er nooit in de opdracht die we meegeven tot een goed einde te brengen.

Door het vooraf verschaffen van een goed theoretisch kader gecombineerd met zo’n uitdagende opdracht komen ze telkenmale tot bijzondere leerinzichten. Tijdens de debriefing worden hun ervaringen, vaardigheden en inzichten vertaald  zodat ze deze nadien terug mee naar de werkvloer kunnen nemen.

Lees meer

Onze Opleidingen

Wat levert het op?

Onze originele, goed ontworpen en begeleide leer events zijn er volledig op gericht om de samenwerkingsvaardigheden van jou medewerkers te verbeteren.  Op deze manier gaan ze efficienter samen werken met collega's, klanten, leveranciers en andere stakeholders.  Ze komen terug op de werkvloer met concrete actieplannen over hoe ze bv. betere werkafspraken kunnen maken wat automatisch leidt tot verhoogde resultaten.    Dit is waar Teamskills toegevoegde waarde biedt aan haar klanten.  

Onze programma's zijn geschikt voor zowel klassieke functionele teams als virtuele teams over de functies heen, project teams of management teams.

Halve-dag opleiding "Succesvol samenwerken"

4u

Meer info

Dagopleiding "Succesvol samenwerken"

8,5u

Meer info

Gepersonaliseerd programma

Op aanvraag

Bel ons

Al onze opleidingen komen in aanmerking voor de “kmo-portefeuille” van het Agentschap Innoveren & Ondernemen van de Vlaamse regering.

afbeelding kmo-portefeuille