Wat levert het op?

Onze originele, goed ontworpen en begeleide leer events zijn er volledig op gericht om de samenwerkingsvaardigheden van jou medewerkers te verbeteren. Op deze manier gaan ze efficienter samen werken met collega's, klanten, leveranciers en andere stakeholders. Ze komen terug op de werkvloer met concrete actieplannen over hoe ze bv. betere werkafspraken kunnen maken wat automatisch leidt tot verhoogde resultaten.  Dit is waar Teamskills toegevoegde waarde biedt aan haar klanten.  

Onze programma's zijn geschikt voor zowel klassieke functionele teams als virtuele teams over de functies heen, project teams of management teams.

Deze opleidingen vinden normaal plaats in ’t Raadsel in Kruishoutem. Na een theoretisch gedeelte worden de deelnemers met oldtimers op pad gestuurd in de Vlaamse Ardennen om een uitdagende opdracht te vervullen gevolgd door een debriefing om de vertaalslag te maken naar de werkvloer.

Halve-dag opleiding "Succesvol samenwerken"


08:00u - 08:30u Aankomst en onthaal
08:30u - 09:30u Briefing/theorie: er wordt een korte uitleg gegeven over het verloop van de voormiddag, enkele basisvaardigheden van efffectief samenwerken worden aangeleerd en nadat de teams verdeeld zijn wordt de opdracht besproken.
09:30u - 11:30u Opdracht: de teams vertrekken in groepjes van maximum 4 personen, elk team beschikt over een oldtimer.
11:30u - 12:30u Debriefing: wanneer alle teams terug zijn wordt in groep op basis van een aantal elementen uit de opdracht besproken hoe de deelnemers de verschillende basisvaardigheden hebben toegepast en hebben ervaren.