Wat levert het op?

Onze originele, goed ontworpen en begeleide leer events zijn er volledig op gericht om de samenwerkingsvaardigheden van jou medewerkers te verbeteren. Op deze manier gaan ze efficienter samen werken met collega's, klanten, leveranciers en andere stakeholders. Ze komen terug op de werkvloer met concrete actieplannen over hoe ze bv. betere werkafspraken kunnen maken wat automatisch leidt tot verhoogde resultaten.  Dit is waar Teamskills toegevoegde waarde biedt aan haar klanten.  

Onze programma's zijn geschikt voor zowel klassieke functionele teams als virtuele teams over de functies heen, project teams of management teams.

Deze opleidingen vinden normaal plaats in ’t Raadsel in Kruishoutem. Na een theoretisch gedeelte worden de deelnemers met oldtimers op pad gestuurd in de Vlaamse Ardennen om een uitdagende opdracht te vervullen gevolgd door een debriefing om de vertaalslag te maken naar de werkvloer.

Dagopleiding "Succesvol samenwerken"


09:00u - 09:30u

Aankomst en onthaal

09:30u - 10:00u

1ste Briefing: er wordt een korte toelichting gegeven over het verloop van de dag, de teams worden verdeeld en de eerste opdracht wordt besproken.            

10:00u - 12:00u

1ste Opdracht: de teams vertrekken in groepjes van maximum 4 personen, elk team beschikt over een oldtimer. 

12:00u - 13:00u Lunch
13:00u - 15:00u

Debriefing 1e opdracht en theorie: enkele basisvaardigheden van effectief samenwerken worden in detail aangeleerd                             

15:00u - 15:15u Pauze
15:15u - 17:00u

2de Opdracht: de teams vertrekken terug in groepen van maximum 4 personen met de oldtimers voor een nieuwe opdracht.                                   

17:00u - 18:00u

2de Debriefing: na afloop van de 2de opdracht wordt in groep en op basis van een aantal elementen uit de opdracht besproken hoe de deelnemers de verschillende basisvaardigheden hebben toegepast en ervaren alsook wat ze hier mee kunnen doen in hun dagelijkse werksituatie.